Žemličky s rostbífem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 426 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 106 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 116 mg
 - Draslík 27.2 mg
 - Vláknina 1058.5 mg
 - Vitamín A 1058.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žemle rozkrojíme napůl. Zelný salát smícháme s nastrouhaným křenem a nandáme ho na spodní část žemlí do výše asi 5 mm. Plátky rostbífu složíme tak, aby odpovídaly velikosti žemlí. Rozdělíme je po dvou na zelný salát a na ně dáme ještě trochu zelného salátu.
 - 
                                2
Svazek ředkviček očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Rozložíme do žemlí a přiklopíme druhou polovinou žemlí.
 - 
                                3
Upravíme na servírovací mísu a ozdobíme ředkvičkami. Ihned podáváme.