Uzený pstruh s fusillami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 368 kcal
 - Sacharidy 54 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 451 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 54 g
 - Cholesterol 121.3 mg
 - Draslík 241.1 mg
 - Vláknina 5420.8 mg
 - Vitamín A 5420.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a vychladnout.
 - 
                                2
Uvaříme natvrdo vejce (10 minut), necháme vychladnout, oloupeme, nakrájíme nadrobno.
 - 
                                3
Těstoviny upravíme do misek, posypeme proužky uzeného pstruha a čerstvým koprem.
 - 
                                4
V jiné misce ušleháme zálivku ze zakysané smetany, citronové šťávy, soli a pepře. Těstoviny pokapeme zálivkou, posypeme vejci a pažitkou a servírujeme.