Morkové kosti

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 12 ks Kosti hovězí morkové
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Mouka pšeničná hrubá
  • 0.5 šálek Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 17795 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 1916 g
  • Sodík 40 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 1000 mg
  • Vitamín A 1000 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté morkové kosti zalepíme tuhým těstem připraveným z mouky, soli a vody.

  • 2

    Kosti vaříme v malém množství mírně osolené vody asi 30 minut.

  • 3

    Podáváme s topinkami.

Komentáře k receptu