Andaluská studená polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 136 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 173 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 2.7 mg
 - Draslík 559.3 mg
 - Vláknina 4918.3 mg
 - Vitamín A 4918.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 51.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Papriky, rajčata a okurku očistíme, oloupeme, nakrájíme na kousky a rozmixujeme s vodou se stroužkem česneku.
 - 
                                2
Do zeleniny přidáme 2 lžíce octa, 3 lžíce oleje, strouhanku a studenou vodu.