Zeleninový brodet
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 239 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 586 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 705.5 mg
 - Vláknina 11531.5 mg
 - Vitamín A 11531.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 54 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a v hrnci osmažíme na oleji dozlatova.
 - 
                                2
Cukety a kedlubny očistíme, opláchneme a pokrájíme na malé kostky.
 - 
                                3
Rajčata s pórkem opláchneme a pokrájíme na kolečka.
 - 
                                4
Očištěný česnek s opláchnutou petrželkou posekáme nadrobno.
 - 
                                5
Všechnu pokrájenou zeleninu postupně klademe do mísy, dobře ji promícháme se solí, mletou paprikou a pepřem.
 - 
                                6
Na usmaženou cibuli dáme všechnu zeleninu a dusíme pod pokličkou při mírné teplotě doměkka.
 - 
                                7
Veškerá šťáva ze zeleniny se během vaření vydusí.
 - 
                                8
Zeleninu podáváme teplou i studenou.