Jarní polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 215 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 183 g
 - Sodík 223 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 15 mg
 - Draslík 491.8 mg
 - Vláknina 11216 mg
 - Vitamín A 11216 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.7 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zeleninu očistíme, pokrájíme na kousky a dáme vařit do hrnce s vodou, osolíme.
 - 
                                2
Připravíme si jíšku z mouky a másla. Zalijeme ji studenou vodou a rozšleháme. Vlijeme do polévky, povaříme a nakonec přidáme pórek nakrájený na kolečka.