Hořící punč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 345 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 8 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 227.1 mg
 - Vláknina 1912.2 mg
 - Vitamín A 1912.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Červené víno nalijeme do kastrůlku, přidáme med, skořici a pomalu za občasného míchání prohřejeme. Horké víno rozlijeme do dvou silnostěnných sklenek.
 - 
                                2
Do každé sklenky na hladinu položíme plátek citrónu, na něj položíme kostku cukru, který polijeme rumem. Rum zapálíme a punč ihned podáváme. Oheň dohoří a my se můžeme zahřát popíjením lahodného grogu.