Jemný sucharový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 734 kcal
 - Sacharidy 98 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 1018 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 86 g
 - Cholesterol 288.3 mg
 - Draslík 198 mg
 - Vláknina 2400 mg
 - Vitamín A 2400 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1569.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Suchary jemně rozdrtíme nebo umeleme. Zalijeme je mlékem a uvaříme na kaši.
 - 
                                2
Do kaše vmícháme žloutky, cukr a máslo. Nakonec přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků.
 - 
                                3
Těsto nalijeme do vymazané a vysypané pudinkové formy a uzavřeme. Vaříme ve vodní lázni asi 30-45 minut.
 - 
                                4
Uvařený pudink vyklopíme a podáváme s ovocnou šťávou.