Okurkový salát s mátou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 107 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 111 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 16.1 mg
 - Draslík 212.7 mg
 - Vláknina 1505.1 mg
 - Vitamín A 1505.1 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a oloupané okurky zbavené jader nakrájíme na kostky. Osolíme je a necháme chvíli odpočinout.
 - 
                                2
V míse smícháme utřený česnek, jogurt, olej, ocet a fenykl. Okurky opláchneme studenou vodou, osušíme a přidáme do směsi.
 - 
                                3
Nakonec salát posypeme čerstvě nasekanou mátou.