Fenyklový salát s křenem a kečupem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Fenykl sladký - hlíza
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 ks Křen
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 39 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 111 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0.9 mg
  • Draslík 550.6 mg
  • Vláknina 6008 mg
  • Vitamín A 6008 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěný fenykl nakrájíme na tenké nudličky. Promícháme jej s kečupem,nastrouhaným křenem, olejem, octem a solí.

  • 2

    Salát upravíme na talířky a podáváme.

Komentáře k receptu