Salát z cibulové natě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 64 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 115 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 9.5 mg
 - Draslík 110.3 mg
 - Vláknina 1620 mg
 - Vitamín A 1620 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou cibulovou nať nakrájíme na proužky dlouhé asi 1 cm. Zalijeme bílým jogurtem rozšlehaným s acidofilním mlékem a podle chuti osolíme.
 - 
                                2
Salát dobře promícháme a podáváme vychlazený.