Mořský jazyk s oblohou z lilků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 503 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 304 mg
 - Bílkoviny 60 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 168 mg
 - Draslík 1341.2 mg
 - Vláknina 8089 mg
 - Vitamín A 8089 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryby omyjeme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Poté jednotlivé obalíme v mouce. Česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Lilky omyjeme a nakrájíme na plátky,které obalíme ve zbytku mouky.
 - 
                                2
Polovinu másla rozpálíme, přidáme česnek a bobkový list a rybu na něm osmažíme dozlatova. Na druhé polovině másla osmažíme plátky lilku, které pak servírujeme se smaženou rybou. Vše necháme okapat na papírovém ubrousku, poté přendáme na talíře a před podáváním posypeme sekanou petrželí.