Jáhlový puding dvoubarevný
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 267 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 6 g
- Sodík 15 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 159.4 mg
- Vláknina 12922.3 mg
- Vitamín A 12922.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Jáhly nasypeme do sítka a prolijeme vařící vodou. Ze sítka je překlopíme do hrnce, přidáme vodu a vaříme 20 minut. 
- 
                                2Nalijeme do mixéru i se zbytkem vody, ve které se vařily. Přidáme špetku skořice, ovesný sušený nápoj a pár kapek citrónového sirupu. Osladíme javorovým sirupem. Rozmixujeme na pudingovou hmotu. 
- 
                                3Polovinu pudingu nalijeme do misky, kterou jsme vypláchli studenou vodou. Druhou polovinu v hrnci obarvíme kakaovým práškem a nalijeme do misky na první polovinu. Necháme vychladnout. Studený puding vyklopíme na talířek, posypeme strouhaným kokosem a podáváme jako dezert. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                