Jemně obalované hřiby
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 385 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 11 g
- Sodík 694 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 139.7 mg
- Draslík 1885.3 mg
- Vláknina 6097.5 mg
- Vitamín A 6097.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hříbky očistíme a nakrájíme na tenké plátky o síle cca 8mm a mírně osolíme. 
- 
                                2Vejce rozšleháme a osolíme. Petržel omyjeme, necháme okapat a lístky nadrobno nasekáme. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. 
- 
                                3Do jednotlivých talířů nasypeme strouhanku, maizenu,strouhaný parmazán a petržel. Do každého z nich i do vajec přidáme trošku česneku. 
- 
                                4Plátky hříbků rozdělíme a obalujeme v těchto kombinacíh. Jen ve vejcích, nebo vejce, petržel strouhanka, nebo vejce, parmazán, strouhanka, zbytek necháme přírodních. 
- 
                                5V pánvi rozpálíme olej a všechny plátky osmažíme po dobu 4-5min, poté necháme na kuchyňském papíru odsát přebytečný tuk a ještě teplé podáváme ochucené čerstvě mletým pepřem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        