Salát bramborový s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 115 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 444 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 677.7 mg
 - Vláknina 8078.5 mg
 - Vitamín A 8078.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory nakrájené na poloviny vaříme v hrnci s vroucí vodou 15 minut. Necháme okapat a vychladnout.
 - 
                                2
Nakrájenou okurku na plátky rozprostřeme na talíř a posolíme. Necháme uležet 30 minut, poté opláchneme studenou vodou a osušíme.
 - 
                                3
Plátky ředkviček a okurky upravíme na servírovací mísu. Vařené brambory dáme doprostřed.
 - 
                                4
Do sklenice se šroubovacím uzávěrem dáme hořčici, olej, vinný ocet, oregano, bazalku a protřepeme. Touto zálivkou přelijeme salát.
 - 
                                5
Salát dáme vychladit a poté podáváme.