Debrecínská pečeně plněná fazolovým krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 329 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 86 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 31.1 mg
 - Draslík 300.5 mg
 - Vláknina 4717.2 mg
 - Vitamín A 4717.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jako první připravíme fazolový krém: Sterilované fazole rozmačkáme do misky, přidáme změklé máslo a společně vyšleháme na hustou pěnu. Dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Nakonec krém rozředíme zakysanou smetanou a ještě jednou zamícháme. Cukrářský sáček naplníme připraveným krémem a zatím odložíme do lednice.
 - 
                                2
Na talířky naaranžujeme listy ledového salátu, na tenké plátky nakrájená rajčata a na tenké kolečka nakrájenou žlutou papriku. Plátky debrecínské šunky naplníme připraveným krémem z lednice. Šunku srolujeme do rolky a pokládáme je na připravené talířky.
 - 
                                3
Povrch každé rolky ještě ozdobíme zbylým krémem, posypeme nasekanou petrželovou natí a hotové jídlo servírujeme.