Guláš z fazolí a párku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 415 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 207 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 37.5 mg
 - Draslík 713 mg
 - Vláknina 12584.8 mg
 - Vitamín A 12584.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 43.2 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli a papriku očistíme a pokrájíme na tenké plátky. Bazalku natrháme na menší kusy, párky nakrájíme na kolečka.
 - 
                                2
Olej rozpálíme, přidáme cibuli a papriku, smažíme 3 minuty, poté přidáme fazole, rajčata a párky. Přivedeme k varu, přiklopené vaříme 10 minut. Poté osolíme, opepříme a servírujeme posypané čerstvou bazalkou.