Brambory dušené II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 282 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 1117 mg
 - Vláknina 13413 mg
 - Vitamín A 13413 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané brambory nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Na drobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme brambory, zaprášíme je 2 lžícemi hladké mouky, osolíme, zamícháme a do roviny zalijeme masovým vývarem.
 - 
                                3
V troubě dusíme dorůžova.