Papriky plněné masem a kysaným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 881 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 69 g
 - Sodík 374 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 302.1 mg
 - Draslík 1117.8 mg
 - Vláknina 5516.5 mg
 - Vitamín A 5516.5 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 130.1 mg
 - Vitamín E 3.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mleté maso v míse osolíme, okořeníme pepřem, rozmarýnem a utřeným česnekem. Přimícháme játra, která jsme nakrájeli na drobnější kousky, a dobře promícháme. Papriky očistíme, zbavíme semen, podélně rozřízneme a vyložíme vymačkaným kysaným zelím.
 - 
                                2
Papriky naplníme masovou směsí, vložíme do vymazaného pekáče a pod poklicí pečeme při teplotě 180 °C zhruba 40 minut.