Mexická salsa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 32 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 246 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 270.5 mg
 - Vláknina 3137 mg
 - Vitamín A 3137 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a rozkrájíme na měsíčky, česnek oloupeme. Koriandr opláchneme a necháme okapat.
 - 
                                2
Všechny suroviny zpracujeme v mixeru do jemné konzistence.
 - 
                                3
Před podáváním necháme salsu v lednici alespoň 60 minut vychladit.