Vepřové kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 500 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 239 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 101.1 mg
 - Draslík 636.9 mg
 - Vláknina 2058.3 mg
 - Vitamín A 2058.3 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.3 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nejprve omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky.
 - 
                                2
Ve woku rozpálíme olej a maso za stálého míchání zprudka orestujeme. Poté vyjmeme a uchováme horké.
 - 
                                3
Do woku vložíme nakrájenou cibuli a česnek, zalijeme vývarem, přidáme kari pastu a švestkovou omáčku. Zvolna 2-3min povaříme.
 - 
                                4
Vložíme zpět maso a dusíme dalších cca 6-7min.
 - 
                                5
Kari rozdělíme na talíře, posypeme nasucho opraženými piniovými oříšky a podáváme.