Zeleninový hrnec
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 322 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 16 g
- Sodík 736 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 22.2 mg
- Draslík 974.8 mg
- Vláknina 12551.8 mg
- Vitamín A 12551.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme na pánvi. Přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a osmahneme ji. 
- 
                                2Oloupané brambory a mrkev nakrájíme na plátky. 
- 
                                3Do sádlem vymazané remosky rozložíme vrstvu brambor a mrkve, osolíme, posypeme kořením a poklademe částí cibule. Vrstvy opakujeme. 
- 
                                4Nakonec vše zalijeme vývarem a pokrm v remosce dusíme doměkka. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        