Kořeněný pečený bůček s cibulí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 798 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 80 g
- Sodík 55 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 108 mg
- Draslík 355.3 mg
- Vláknina 1700.2 mg
- Vitamín A 1700.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřový bůček upravíme na tvar obdélníku a po vlákně nakrojíme na plátky silné asi 1cm. Každý plátek zvlášť osolíme a okořeníme, proložíme nasekaným česnekem. Plátky potom složíme zpět do původního tvaru a svážeme provázkem. 
- 
                                2Připravené maso vložíme do sádlem vymazané remosky, podlijeme trochou vody a obložíme na čtvrtky nakrájenou cibulí. 
- 
                                3Pečeme pod alobalem asi 60 minut, potom alobal odstraníme a maso doměkka dopečeme. 
- 
                                4Hotový bůček krájíme napříč, podáváme teplý nebo studený. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        