Ravioli čínské
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 323 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 220 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 141.2 mg
 - Draslík 167.3 mg
 - Vláknina 1650.3 mg
 - Vitamín A 1650.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2846.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce smícháme nakrájené vepřové maso na kostičky, nakrájené čínské zelí, jarní cibulku, sójovou omáčku, sůl a pepř. Promícháme a necháme marinovat 30 minut.
 - 
                                2
Čínské závitky otevřeme a do každého vložíme trochu náplně. Poté okraje potřeme rozšlehaným vejcem. Závitky zarolujeme dvakrát, náplň stlačíme doprostřed a vytlačíme vzduchové bubliny. Okraje uzavřeme a přebývající těsto odřízneme.
 - 
                                3
Na dno čínského košíčku na vaření v páře dáme navlhčenou utěrku. Ravioli vložíme na utěrku a zabalíme. Pařáček umístíme na wok s vroucí vodou a vaříme 15 minut v páře. Po 7 minutách ravioli otočíme a potřeme sezamovým olejem.
 - 
                                4
Podáváme teplé.