Vegetariánské ťap-čoi
Suroviny
- 100 ml Vývar drůbeží
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 2 kávová lžička Cukr krupice
 - 1 ks Cibule
 - 1 ks Cuketa
 - 1 ks Mrkev kořen
 - 1 ks Paprika zelená
 - 1 ks Paprika červená
 - 0.5 ks Okurka salátová
 - 2 stroužek Česnek
 - 2 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 0.02 polévková lžíce Olej rostlinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 95 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 87 g
 - Sodík 277 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 225.4 mg
 - Vláknina 5412.5 mg
 - Vitamín A 5412.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na plátky nakrájíme papriky zbavené semínek, mrkev, okurku. Podélně rozřízneme cibuli, poté ji rozčtvrtíme a nakrájíme na kousky. Nadrobno nakrájíme česnek.
 - 
                                2
Rozpálíme ve woku olej, osmahneme na něm papriky, česnek cca 30 vteřin. Přidáme mrkev, cibuli a smažíme dalších 30 vteřin. Poté přidáme okurku a cuketu a smažíme 1 minutu.
 - 
                                3
Přidáme vývar, sójovou omáčku, cukr, sůl, pepř, promícháme a vaříme 3 minuty.
 - 
                                4
Ihned podáváme.