Krůtí plátky s jarní zeleninou
Suroviny
- 400 g Krůtí maso
 - 200 g Hrášek
 - 150 ml Olej stolní
 - 1 kávová lžička Omáčka sójová
 - 1 kávová lžička Koření grilovací
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 4 ks Ředkvička
 - 1 ks Brokolice
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 l Voda pitná
 - 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
 - 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 622 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 329 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 93 mg
 - Draslík 869.2 mg
 - Vláknina 12471.2 mg
 - Vitamín A 12471.2 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 135.2 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nařežeme maso z vrchní strany na kostičky a poprášíme moukou. Osolíme, opepříme a přidáme grilovací koření.
 - 
                                2
Opláchneme brokolici a oddělíme horní část od košťálu.
 - 
                                3
Rozkrájíme růžičky na kousky a v osolené vodě uvaříme doměkka. Před koncem přidáme hrášek, aby byl také měkký. Vodu slijeme.
 - 
                                4
Očistíme ředkvičky a nakrájíme na plátky.
 - 
                                5
Společně s máslem přimícháme do zeleniny.
 - 
                                6
Připravené maso dozlatova osmahneme na oleji a podáváme se zeleninou.