Kalmary se zeleninou
Suroviny
- 500 g Kalamáry
 - 500 g Zeleninová směs čínská - mražená
 - 100 g Palmová srdíčka - sterilovaná
 - 100 g Bambusové výhonky konzervované
 - 100 g Kaštany jedlé
 - 0.5 ks Koriandr čerstvý
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 špetka Zázvor mletý
 - 1 špetka Česnek sušený
 - 1 špetka Cibule sušená
 - 1.4 polévková lžíce Olej sezamový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 221 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 223 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 291.3 mg
 - Draslík 510 mg
 - Vláknina 2131.5 mg
 - Vitamín A 2131.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.9 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zeleninovu směs necháme rozmrazit, palmová srdíčka, kaštany a bambusové výhonky dáme okapat na síto a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Ve woku rozpálíme olej, vložíme veškerou zeleninu a za stálého míchání cca 4-5min orestujeme. Přidáme koření, ochutíme solí a pepřem.
 - 
                                3
Poté přidáme omyté a osušené kalmary a za stálého míchání opékáme další 3-4min.
 - 
                                4
Koriandr omyjeme, necháme okapat a otrháme lístky.
 - 
                                5
Pokrm podáváme teplý, dozdobený lístky koriandru.