Polévka z okouna a mušlí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1374 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 122 g
 - Sodík 4915 mg
 - Bílkoviny 189 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 436.7 mg
 - Draslík 5233.3 mg
 - Vláknina 4791 mg
 - Vitamín A 4791 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 122.8 mg
 - Vitamín E 8.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 61.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo rozehřejeme v hrnci, pomalu osmahneme nakrájený fenykl a mrkev, zalijeme rybím vývarem a přivedeme k varu. Přidáme šafrán, osolíme, opepříme a necháme 2 minuty vařit. Opatrně přidáme do polévky nakrájeného mořského okouna na kousky a slávky - mušle.
 - 
                                2
Do talíře přendáme opatrně rybu se zeleninou, mušlemi a vývarem, který jsme scedili přes cedník.
 - 
                                3
Podáváme horké.