Kuře na zbojnický způsob
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 509 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 42 g
- Sodík 1435 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 131.7 mg
- Draslík 339.9 mg
- Vláknina 232 mg
- Vitamín A 232 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kuřata očistíme, opláchneme a necháme okapat. Protkneme je slaninou, osolíme a opepříme na povrchu i uvnitř, potřeme olejem a jemně utřeným česnekem a necháme je krátce odležet. 
- 
                                2Kuřata napícháme a upevníme na jehlu a za občasného potření zbylým olejem nebo odkapávající šťávou je na rožni upečeme doměkka. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        