Babiččina bábovka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 630 kcal
 - Sacharidy 87 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 42 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 85 g
 - Cholesterol 159.5 mg
 - Draslík 98.9 mg
 - Vláknina 3267 mg
 - Vitamín A 3267 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 225.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Šlehačem zpracujeme máslo, cukr, mouku, mléko, prášek do pečiva a vejce. Vše hněteme do hladkého těsta.
 - 
                                2
Těsto vlijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy na bábovku o průměru 23 cm.
 - 
                                3
Pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 50-55 minut.
 - 
                                4
Hotovou bábovku necháme vychladnout, potom ji vyklopíme z formy a pocukrujeme.