Vídeňské telecí maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 348 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 19 g
- Sodík 250 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 231.7 mg
- Draslík 370.3 mg
- Vláknina 210 mg
- Vitamín A 210 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky veky zvlhčíme mlékem a urovnáme je na vymazaný plech.
-
2
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a podusíme. Potom maso navršíme na plátky veky, zalijeme mlékem s vejcem a povrch posypeme sekanou petrželkou. Dáme zapéci.
-
3
Hotový pokrm poléváme šťávou z masa, vylepšenou kouskem másla.