Jablkový perník
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 444 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 34 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 54 g
 - Cholesterol 84.9 mg
 - Draslík 106.3 mg
 - Vláknina 4050 mg
 - Vitamín A 4050 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse smícháme mouku s vejci, vodou, olejem, cukrem, práškem do perníku, skořicí a nahrubo nastrouhanými jablky.
 - 
                                2
Těsto vlijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané remosky.
 - 
                                3
Perník pečeme asi 30 minut.