Holoubata na houbách
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 548 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 33 g
- Sodík 360 mg
- Bílkoviny 56 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 285 mg
- Draslík 1075.2 mg
- Vláknina 4665.8 mg
- Vitamín A 4665.8 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 31.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Holoubata oškubeme, vykucháme, omyjeme a rozpůlíme. 
- 
                                2Potřeme je solí a vložíme do kastrolu na rozpuštěné máslo. Maso posypeme nakrájenými houbami, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme na mírném ohni asi 30 minut doměkka. 
- 
                                3Půlky holoubat upravíme na mísu, houby smícháme s nasekanou petrželkou a obložíme jimi holoubata. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        