Rajčatový protlak s olivami a těstovinami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 536 kcal
- Sacharidy 87 g
- Tuky 15 g
- Sodík 404 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 76 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 28.2 mg
- Vláknina 7280 mg
- Vitamín A 7280 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, poté slijeme a dáme stranou. 
- 
                                2Olivy pokrájíme na menší kousky, smícháme s najemno pokrájenou cibulí a olejem. 
- 
                                3Vše vmícháme do protlaku a necháme chvíli prohřát na ohni. 
- 
                                4Hotovu omáčku vmícháme do těstovin a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        