Cizrna s kuřecím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 779 kcal
 - Sacharidy 54 g
 - Tuky 42 g
 - Sodík 272 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 122 mg
 - Draslík 1263.7 mg
 - Vláknina 27178.8 mg
 - Vitamín A 27178.8 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.8 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do druhého dne necháme nabobtnat cizrnu v 1l vody.
 - 
                                2
Poté ji propláchneme, zalijeme novou vodou a uvaříme doměkka. Pak scedíme.
 - 
                                3
Nakrájíme cibuli a osmahneme, přidáme nakrájený česnek, cizrnu, kečup a promícháme. Osolíme a opepříme, chvíli povaříme.
 - 
                                4
Nakrájíme maso na plátky, naklepeme, osolíme a poprášíme moukou. Plátky osmažíme na oleji na pánvi.
 - 
                                5
Na talíře upravíme cizrnu s masem a podáváme.