Jehněčí s růžičkovou kapustou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 326 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 400 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 74.3 mg
 - Draslík 344.8 mg
 - Vláknina 7768.3 mg
 - Vitamín A 7768.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kýtu pokrájíme na menší plátky, naklepeme, osolíme, opepříme
 - 
                                2
a lehce osmažíme z obou stran, vyjmeme.
 - 
                                3
Na výpeku opečeme nakrájený pórek a šunku na malé kostičky, přidáme spařenou a nakrájenou mrkev, kapustu. Okořeníme tymiánem, vrátíme maso zpět a necháme 5 minut dusit.