Polévka z kuřecích žaludků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 86 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 560 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0.2 mg
 - Draslík 60.6 mg
 - Vláknina 652.4 mg
 - Vitamín A 652.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žaludky omyjeme, vložíme do tlakového hrnce a zalijeme studenou vodou. Přidáme kuličky pepře, snítku libečku, mrkev, celer a sůl.
 - 
                                2
Hrnec uzavřeme a vaříme asi 30 minut.
 - 
                                3
Uvařené žaludky a zeleninu vyjmeme z vývaru a nakrájíme na menší kousky.
 - 
                                4
Ve vývaru rozpustíme kostku bujónu, přidáme nakrájené maso,zeleninu a necháme přejít varem.
 - 
                                5
Na talíři polévku doplníme nakrájenou zelenou petrželkou.