Vepřové maso dušené se zeleninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 422 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 29 g
- Sodík 96988 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 90.6 mg
- Draslík 800.3 mg
- Vláknina 8137.5 mg
- Vitamín A 8137.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 78.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné a omyté maso nakrájíme na menší kostky, opečeme na rozpáleném tuku, opepříme, osolíme, mírně podlijeme vývarem (nebo horkou vodou) a dusíme asi 1/2 hodiny. 
- 
                                2Mezitím si očistíme zeleninu, nakrájíme na kroužky cibuli, papriky, patisony. Zelné listy omyjeme a nakrájíme na proužky. Takto připravenou zeleninu přidáme k masu zhruba 15 minut před koncem pečení. Vše dusíme společně až vše změkne. 
- 
                                3Jako přílohu podáváme chléb. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        