Plněné grilované žampiony s polentou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 757 kcal
 - Sacharidy 62 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 1247 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 62 g
 - Cholesterol 29.6 mg
 - Draslík 631.3 mg
 - Vláknina 13880.8 mg
 - Vitamín A 13880.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyjeme žampiony, odřízneme nožičky. Hlavičky potřeme olejem, osolíme, opepříme a necháme grilovat tři minuty z každé strany.
 - 
                                2
Mezitím připravíme náplň. Na kousku alobalu budeme grilovat vlašské ořechy přibližně dvě minuty, následně je smícháme se sýrem a extragonem. Olejem potřeme na tlusté plátky nakrájenou polentu, necháme také pět minut grilovat. Houby naplníme směsí a rozložíme na polentu, která se do žampionů zapeče.