Špízová bašta
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 617 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 54 g
- Sodík 292 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 106 mg
- Draslík 935.8 mg
- Vláknina 5566.7 mg
- Vitamín A 5566.7 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. 
- 
                                2Na plátky nakrájíme špek, papriku, cibuli a na proužky žampiony. 
- 
                                3Kousky masa a zeleniny postupně napichujeme na jehlu. 
- 
                                4Hotové špízy posypeme kořením a dáme péct na gril nebo do trouby. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                         
                            