Šunkové jehly s broskvemi
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 199 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 9 g
- Sodík 13 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 31 mg
- Draslík 241 mg
- Vláknina 3626 mg
- Vitamín A 3626 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Okapané broskve nakrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm a obalíme je do plátků šunky. Střídavě s omytými, rozpůlenými rajčaty napichujeme na jehly. 
- 
                                2Špízy pokapeme rozehřátým máslem a po obou stranách zvolna grilujeme. 
- 
                                3Hotové špízy pokapeme citronovou šťávou a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        