Míchaný salát z fenyklu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 95 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 154 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 124.5 mg
 - Draslík 424 mg
 - Vláknina 3995.8 mg
 - Vitamín A 3995.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.2 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný fenykl nakrájíme na tenké nudličky, oloupanou okurku na kostičky, omyté ředkvičky na kolečka.
 - 
                                2
Vše promícháme s olejem, citronovou šťávou, utřeným česnekem, pepřem a solí. Necháme vychladit.
 - 
                                3
Před podáváním salát ozdobíme čtvrtkami natvrdo uvařených vajec.