Nádivka k telecímu masu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1506 kcal
 - Sacharidy 64 g
 - Tuky 132 g
 - Sodík 1014 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 64 g
 - Cholesterol 258.9 mg
 - Draslík 221.7 mg
 - Vláknina 6801.9 mg
 - Vitamín A 6801.9 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.3 mg
 - Vitamín E 4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do misky vložíme hovězí lůj, přisypeme strouhanku, posekanou petrželku a přidáme vejce. Osolíme, opeříme, ještě přidáme špetku mletého muškátového oříšku a vše spolu dobře promícháme.
 - 
                                2
Uložíme do lednice a použijeme jako nádivku při přípravě telecího masa.