Kuře s moravským uzeným
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 419 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 55.5 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pečené kuřecí maso nakrájíme na hranolky a rozdělíme na čtverce alobalu potřené olejem. Poklademe moravským uzeným nakrájeným na kostičky a smíchaným s nastrouhaným sýrem a vločkami másla.
 - 
                                2
Alobal uzavřeme, vložíme na pánev a ve vyhřáté troubě pečeme. Když se alobal nafoukne, porce vyjmeme, alobal rozevřeme a pokrm ihned podáváme.