Brambory pečené s grilovacím kořením
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 117 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 201 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 774.4 mg
 - Vláknina 9375 mg
 - Vitamín A 9375 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Syrové brambory oloupeme, nakrájíme na silnější měsíčky a v míse je zakapeme olejem, osolíme, zasypeme grilovacím kořením a dobře promícháme. Plech s vysokým okrajem potřeme olejem, na plech rozložíme brambory, vložíme do předehřáté trouby při střední teplotě a pečeme. Po zhruba čtvrt hodině brambory obrátíme a pečeme, dokud brambory nezezlátnou.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                            