Telecí játra s bylinkovým máslem (minutka)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 152 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 853 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 334 mg
 - Draslík 329.9 mg
 - Vláknina 1410 mg
 - Vitamín A 1410 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0.1 mg
 - Vitamín C 12.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí játra opláchneme a očistíme. Nakrájíme je na řezy, mírně naklepeme, okraje nařízneme a játra po obou stranách rychleji opečeme na horkém oleji.
 - 
                                2
Opečené řezy mírně osolíme.
 - 
                                3
Nakonec navrch položíme oloupaný plátek citronu a dávku bylinkového másla.