Křupavé pečené brambory
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 301 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 95 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 41 g
 - Cholesterol 11.6 mg
 - Draslík 1378.5 mg
 - Vláknina 16666.7 mg
 - Vitamín A 16666.7 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme v osolené vodě asi 6 minut.
 - 
                                2
Na plechu zahřejeme olej nebo sádlo, vsypeme celé, oloupané brambory. Rozdělíme aby se nedotýkaly.
 - 
                                3
Pečeme 20 minut. Obrátíme, polijeme výpekem a pečeme ještě 30-40 minut dozlatova.
 - 
                                4
Podáváme jako přílohu k masům.