Bramborové škubánky se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 527 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 270 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 36.4 mg
 - Draslík 1205.6 mg
 - Vláknina 15320.5 mg
 - Vitamín A 15320.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory nakrájíme na kostky, osolíme a okmínujeme. Přidáme k nim na kousky nakrájený celer a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše uvaříme v osolené vodě doměkka.
 - 
                                2
Po uvaření odlijeme vodu a přidáme mouku, zakapeme lžící vývaru a zakryjeme. Necháme propařit a potom vymícháme kaši. Lžící vykrajujeme škubánky a opékáme je na sádle.
 - 
                                3
Podáváme k masu.