Ovarové koleno s kaší
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1610 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 130 g
 - Sodík 65 mg
 - Bílkoviny 93 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 302.7 mg
 - Vláknina 11302.2 mg
 - Vitamín A 11302.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kousky kolena omyjeme a vaříme v osolené vodě s nakrájenou cibulí cca 2 hodiny, dokud není koleno měkké.
 - 
                                2
Mezitím připravíme kaši. Hrášek necháme cca dvě hodiny před vařením nabobtnat ve vodě. Ve stejné vodě přivedeme k varu a vaříme zhruba hodinu a půl. Poté hrášek rozmixujeme, osolíme a přidáme orestovanou na drobounko nakrájenou cibuli.