Španělská omeleta II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1499 kcal
 - Sacharidy 46 g
 - Tuky 118 g
 - Sodík 865 mg
 - Bílkoviny 65 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 1085.4 mg
 - Draslík 985.5 mg
 - Vláknina 9959 mg
 - Vitamín A 9959 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.2 mg
 - Vitamín E 6.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na tuku opečeme na kolečka nakrájenou klobásku chorizo. Tuk scedíme a nalijeme do pánve. Přidáme na kolečka nakrájené uvařené brambory, které mírně opečeme. Potom přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, párek a nadrobno nakrájený česnek. Nakonec přidáme přepůlená cherry rajčátka a opečené chorizo. Osolíme, opepříme a necháme chvilku restovat.
 - 
                                2
Nakonec celou směs zalijeme vajíčky, ve kterých jsme rozmíchali nastrouhaný sýr. Zakryjeme pokličkou a necháme ztuhnout.